Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
  • Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens
  • Paasproeverij bij Oil & Vinegar Paasproeverij bij Oil & Vinegar
  • Kerstdiner bestellen bij Xmas Catering Kerstdiner bestellen bij Xmas Catering
  • Het Grote Sinterklaas Kookboek Het Grote Sinterklaas Kookboek
shoppen

IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken

Het najaar is bij uitstek geschikt voor het inmaken van fruit en groenten, maar ook voor het wekken van jam. Of maak je liever zelf limonade of bak je graag koekjes of taarten? We worden steeds creatiever in de keuken en daarvoor heeft IKEA een speciale limited edition gelanceerd; HEMSMAK.

hemsmak

HEMSMAK bestaat uit een complete serie voorraadpotten, flessen en blikken om al je voedsel in te bewaren of te serveren, met als kers op de taart? De bijbehorende decoratie’s want hiermee geef je .je voorraadpotten een persoonlijk tintje of je tovert ze om tot een origineel cadeau. De HEMSMAK collectie is nu verkrijgbaar bij IKEA maar op = op.

04_PH128237_1