Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
shoppen

De IKEA Catalogus 2016 komt eraan

Vanaf as. maandag, 10 augustus, valt ie in Nederland op de deurmat, de nieuwste IKEA catalogus. En dit jaar ligt de nadruk op ‘Vier het leven  in en rondom de keuken’.

ikea-catalogus-2016-preview

Dit jaar is ‘Aandacht maakt alles mooier’ het centrale thema en bevat de IKEA catalogus 2016 veel nieuwe en tijdelijke designcollecties.  En wist je dat de IKEA catalogus ‘s werelds grootste drukwerkoplage, met 213 miljoen exemplaren, is en dat alle mensen en kinderen die in de catalogus staan werkzaam zijn bij het IKEA hoofdkantoor in Almhult?

In de IKEA Catalogus 2016 staat ‘Aandacht maakt alles mooier’ centraal. Aandacht voor elkaar, voor je kinderen, voor je interieur, voor je eten en voor de wereld om je heen. Aandacht begint in en rondom de keuken. Het is dé centrale plek in huis waar je met vrienden, familie en kinderen kleine en grote momenten deelt. Een ruimte voor iedereen. Koken, eten, werken, of gewoon een goed gesprek. Ieder doet in de keuken zijn ding, en zo ben je toch samen. Eten is daarin de verbindende factor.

En dit jaar gaat IKEA met nog meer nieuwe en tijdelijke designcollecties werken en in de catalogus kan je alvast kennis maken met een aantal van deze nieuwe collecties, zoals SINNERLIG en SITTNING.

YouTube voorvertoningsafbeelding