Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag tip; de nieuwe Philips Sonicare AirFloss Ultra Vaderdag tip; de nieuwe Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
  • Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren
  • Moederdagtip; Philips lanceert een nieuw IPL apparaat; de Lumea Prestige Moederdagtip; Philips lanceert een nieuw IPL apparaat; de Lumea Prestige
  • Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets Nieuwe collectie Philips Fidelio headsets
  • Philips lanceert de Philips OneBlade shaver Philips lanceert de Philips OneBlade shaver
ladygadgets

Test; Philips BikiniGenie-trimmer

Zoek je een goede manier om je bikinilijn te trrimmen, zonder huidirritatie, sneetjes en wondjes? Dat kan met een van de 2 Philips BikiniGenie-trimmers.

philips bikinigenie

Met de Philips BikiniGenie-trimmer kan je je bikinilijn snel en veilig trimmen, modelleren en stileren. Er zijn 2 modellen en ik heb de versie met  met 2 opzet kammen (3-5 mm. lengte), een trimhoofd dat de haren trimt tot 0,5 mm en een minischeerhoofd voor een volledige ontharing.

Je kunt de BikiniGenie, die werkt op 1 batterij, zowel nat als droog gebruiken, dus je kunt je scheren onder de douche maar ook even een kleine ‘touch up’ zonder water kan perfect. De trimmer is droog nl. net zo effectief als wanneer die nat is. De afgeronde snijtandjes trimmen het haar en beschermen de huid. En de trimmer en de hulpstukjes kan je meenemen in de speciale opbergetui.

bikinilijn

En behalve je bikinilijn is de Philipsss Bikini-Genie trimmen ook nog perfect voor andere, kleine, ontharingsklusjes te gebruiken. Ik heb heel eenvoudig en snel oorhaartjes bij Testman verwijderd.