Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
  • Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus
  • Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER
  • Test; Huawei P10 Lite Test; Huawei P10 Lite
  • Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold
ladygadgets

Maak je smartphone beachproof

Sta je op het punt om op vakantie te gaan? En ga je een zonnig oord met een lekker tropisch strand opzoeken? Dan is het belangrijk om je smartphone beachproof te maken.

waterproof case

Allereerst is het natuurlijk wel handig als je smartphone genoeg geheugen heeft om al jouw spectaculaire foto’s, selfies en video’s op te slaan, dat kan op met een micro sd-kaart.

fietshouder

Ben je een fanatieke fietser, dan is het heel handig om je smartphone als navigatie apparaat te gebruiken, en dat kan veilig met een speciale fietshouder en case die je op het stuur vastmaakt. Zo blijft je smartphone droog en hou jij je handen vrij, wel zo veilig.

waterproof case met headset

Zand en water zijn de grootste vijanden van je telefoon, maar die geef je geen kans met een waterbestendige case en door de transparante voorkant kan je je touchscreen gewoon blijven gebruiken.  En wil je lekker muziek luisteren op je luchtbedje in het water? Kies dan voor de waterbestendige case, inclusief waterproof koptelefoon. Met de ingebouwde microfoon kun je zelfs veilig bellen op het water.

oplader op zonnecellen

En natuurlijk zorg je ervoor dat je accu altijd is opgeladen, en daarvoor is een mobiele charger onontbeerlijk. En met 2-in-1 powerbank laadt je telefoon op terwijl je muziek luistert via de ingebouwde luidspreker. En in zonnige oorden kies je natuurlijk voor een oplader op zonnecellen. De batterij laadt zichzelf op met de ingebouwde zonnecellen. Perfect dus om mee te nemen naar een dagje strand.