Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
  • Summerproof met Kruidvat Summerproof met Kruidvat
  • Kruidvat introduceert Skin Science Daily Defense Kruidvat introduceert Skin Science Daily Defense
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn
shoppen

Gratis Marco Borsato cd bij Kruidvat

Je krijgt, bij aankoop van 2 producten van Procter & Gamble, bij het Kruidvat, de speciale cd SAMEN VOOR ALTIJD van Marco Borsato cadeau. En op deze exclusieve cd vind je Marco’s 16 grootste hits van de afgelopen 25 jaar.

CD Marco Borsato - Samen voor altijd

Vanaf volgende week, t/m 19 juli krijg je niet alleen deze cd cadeau maar maak je bovendien ook nog eens kans op 2 gratis kaarten voor één van de shows waarmee Marco dit voor hem bijzondere jaar op spectaculaire wijze zal gaan afsluiten, in de Ziggo Dome.

Olaz Total Effects dagcreme met SPF15

En dit zijn een aantal producten waarbij je de cd cadeau krijgt;
Olaz Total Effects dagcrème met SPF 15, van ’s werelds nummer 1 in vrouwelijke gezichtsverzorging. Max Factor Glamour Extensions 3-in-1 mascara. head&shoulders Instant Relief, de shampoo voor onmiddellijk bestrijden van een jeukende
hoofdhuid en het aanpakken van roos. Dreft original handafwas. Venus Snap on the move scheersysteem. Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor, de hulp bij droog en statisch zomerhaar. Oral-B Pro Expert multi-bescherming tandpasta. Gillette Fusion ProGlide met FlexBall technologie.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Venus SNAP met Embrace