Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software
  • Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket! Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket!
  • Mail & Win; Flower Power Top van GF Mail & Win; Flower Power Top van GF
ladygadgets

Mail & Win; WD My Passport Ultra

Ik heb, eerder deze maand, een test gedaan met de Western Digital My Passport Ultra, en nu mag ik, namens WD, 1 lezer/lezeres blij gaan maken met dit exemplaar. En dit is het allernieuwste model, dat nog maar net in de winkels ligt.

wd my passport ultra

Om kans te maken op deze externe harde schijf hoef je alleen maar antwoord te geven op deze vraag; ‘Welke 3 programma’s horen bij deze harde schijf?’. Stuur je antwoord, voor 14 juli as., met je adresgegevens naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

De spelregels voor de Mail & Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.