Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Internationale Dag van de Orchidee Internationale Dag van de Orchidee
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer
shoppen

Orchidee Stijlgids

Een van de meest gemakkelijke, maar tevens een van de mooiste, planten is toch wel de orchidee. En op Orchidsinfo.eu vind je allerlei leuke en handige tips wat je allemaal met een orchidee kan doen.

z7 l s

En Orchidsinfo.eu heeft zelfs een speciale Orchidee Stylist opgeleid. En zij laat zien hoe je  de orchidee kunt gebruiken in je interieur, je balkon of terras. De orchidee is een stijlvolle plant die op vele (originele en onbekende) manieren kan worden verwerkt.

z12 l s

Bijna iedereen kent wel de o-zo-bekende ‘phalaenopsis’ maar zijn nog 11 andere soorten orchideeën, met kleine of grote bloemen en in verschillende kleuren. En met orchideeën kan je zelfs je je eigen huisparfum creëren.

Je kunt natuurlijk orchideeën in een mand of bak zetten, maar een andere manier is ook om de planten op te hangen. En ontwerper Roderik Vos heeft speciaal hiervoor de Orquid ontworpen, een orchidee hanger waarbij de plant op ooghoogte komt te hangen.

Roderick Vos orquid

Nu denk je misschien dat deze mooie plant moeilijk te onderhouden is, maar niks is minder waar want met een beetje water (en dus niet teveel) kom je al een heel eind. En als de bloei klaar knip je plant gewoon af en na een tijdje gaat ie gewoon weer groeien en bloeien.

z6 l s