Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip
shoppen

Batavus introduceert de Diva Cargo en E-Diva Cargo

Speciaal voor alle dames die op zoek zijn naar een nieuwe (elektrische) stadsfiets heeft Batavus een mooi nieuw model geïntroduceerd; de Diva Cargo en de E-Diva Cargo.

Batavus Diva Cargo

Deze nieuwe trendy en comfortabele stadsfiets is stijlvol en praktisch maar is ook comfortabel.. Als je regelmatig langere afstanden fietst, is een Diva ideaal. Met vijf versnellingen en handremmen zijn die kilometers geen probleem. De fiets is voorzien van een naafdynamo voor veilige verlichting waarmee je ook als het donker is goed zichtbaar bent. En omvallen doet de Diva al helemaal niet, met de stevige en stabiele tweepoot standaard. En de Diva Cargo heeft ook een Yepp Cargo fietsmand waar al je bagage gemakkelijk in vervoerd kan worden.

e-bike diva

Maar ga je toch liever voor een e-bike? (Ik kan uit ervaring spreken dat als je eenmaal een Batavus e-bike gewend bent je nooit meer iets anders wil.) De Diva Cargo is er ook als E-Diva Cargo, een elektrische varian en ook heeft zij vijf versnellingen en heeft ook de Yepp Cargo als boodschappenmand.