Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
shoppen

Batavus introduceert de Diva Cargo en E-Diva Cargo

Speciaal voor alle dames die op zoek zijn naar een nieuwe (elektrische) stadsfiets heeft Batavus een mooi nieuw model geïntroduceerd; de Diva Cargo en de E-Diva Cargo.

Batavus Diva Cargo

Deze nieuwe trendy en comfortabele stadsfiets is stijlvol en praktisch maar is ook comfortabel.. Als je regelmatig langere afstanden fietst, is een Diva ideaal. Met vijf versnellingen en handremmen zijn die kilometers geen probleem. De fiets is voorzien van een naafdynamo voor veilige verlichting waarmee je ook als het donker is goed zichtbaar bent. En omvallen doet de Diva al helemaal niet, met de stevige en stabiele tweepoot standaard. En de Diva Cargo heeft ook een Yepp Cargo fietsmand waar al je bagage gemakkelijk in vervoerd kan worden.

e-bike diva

Maar ga je toch liever voor een e-bike? (Ik kan uit ervaring spreken dat als je eenmaal een Batavus e-bike gewend bent je nooit meer iets anders wil.) De Diva Cargo is er ook als E-Diva Cargo, een elektrische varian en ook heeft zij vijf versnellingen en heeft ook de Yepp Cargo als boodschappenmand.