Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept
  • We Love Macarons handcrème We Love Macarons handcrème
  • Kruidvat Handcrèmes Kruidvat Handcrèmes
  • Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten
  • Gentle Man, voor mannen met ballen Gentle Man, voor mannen met ballen
  • Margaret Dabbs hand- en voetverzorging Margaret Dabbs hand- en voetverzorging
shoppen

Vaderdagtip: Gentlemen’s Tonic

Het Engelse merk Gentlemen’s Tonic is enige jaren geleden in Londen (Mayfair) gestart, als een traditionele barbershop. En men heeft gekozen voor Mayfair zodat de heren uit het zakelijke en financiële hart van Londen kunnen genieten van een stressvrij wellness moment.

GentlemensTonic

Gentlemen’s Tonic ”The Barbershop” is een traditionele kapsalon met een groot assortiment aan behandelingen. De shop bestaat uit elementen van oud en nieuw: hout, leder en marmer worden gemengd met muziek installaties en Lcd-schermen en natuurlijk worden de heren verwend met speciale Gentlemen’s Tonic producten.

Gentlemen's Tonic Accessories

Het Gentlemen’s Tonic assortiment Babassu & Bergamot is nu ook in Nederland te koop en bestaat uit een serie verzorgingsproducten en in alle producten is de olie uit de Babassu noot verwerkt. Deze olie werkt verkoelend en hydrateert de huid optimaal. De olie uit Bergamot staat bekend om het liftend en ontspannend effect op de huid. De heerlijke geur is een combinatie van verfrissende citroen uit Sicilië, energieke Bergamot, ontspannende lavendel, basilicum en Indonesische patchouli.

Natuurlijk heeft Gentlemen’s Tonic ook een serie van luxe scheermessen, inclusief scheerkwasten en scheermeshouders.
scheerset