Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Sacha Solar Weekend Festival sieradenlijn

Speciaal voor het Solar Weekend Festival (van 30 juli t/m 2 augustus as.) heeft Sacha de Solar Festival Weekend sieradenlijn ontwikkeld.

sacha solar weekend festival collectie

Deze limited collection is ism. Solar Weekend Festival bedacht en hiermee kan je helemaal in de festival stemming komen. Bij een festival outfit denk je aan shorts en franjes. En daar past de Sacha sieradenlijn dan ook perfect bij. Oorbellen & haarbandjes met veren in mooie rijke kleuren, een donkerbruine boho armband met natuursteen in prachtig turquoise blauw en een bohemian suède ketting met vrolijke bedels zoals schelpjes en stenen. En niet te vergeten, the IT festival bag, een handig buideltasje waar je je telefoon, pinpas en los geld in op kunt bergen. Onmisbare items die je eindeloos met elkaar kunt combineren!

Sacha Solar Weekend festival sieraden

De festival accessoires zijn nu exclusief verkrijgbaar in de Sacha webshop en bij alle Sacha stores in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Solar Weekend Festival vindt van 30 juli t/m 2 augustus plaats in Roermond en met het thema ‘ Cinema’ kan je dit jaar met jouw outfit alle kanten op.