Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced

Hellmann’s Mayonaise start de Burger Route

Mijn favoriete mayonaise, Hellmann’s, start met de Burger Route. En ik ben blijkbaar niet de enige die dol is op deze mayo. Er zijn een aantal Nederlandse chefs die in Hellmann’s en hun burger de ideale combi zien.

Hellmann's Burger Route

Daarom is er tussen Hellmann’s en deze chefs een unieke samenwerking ontstaan; de Burger Route. Vanaf nu staat er bij meer dan 50 restaurants in Nederland een speciale Hellmann’s burger op de kaart.

En vandaag, 28 mei, is het International Burger day en trakteert Hellmann’s op gratis burgers op het Eendrachtsplein in Rotterdam. En wil je meer (of kan je er niet bij zijn), je kan tot begin juli as de speciale Hellmann’s burger bestellen bij 50, geselecteerde, restaurants in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

En op de video krijg je alvast een voorproefje van drie chefs die op zoek gaan naar de beste Hellmann’s burger in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.