Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip

Hellmann’s Mayonaise start de Burger Route

Mijn favoriete mayonaise, Hellmann’s, start met de Burger Route. En ik ben blijkbaar niet de enige die dol is op deze mayo. Er zijn een aantal Nederlandse chefs die in Hellmann’s en hun burger de ideale combi zien.

Hellmann's Burger Route

Daarom is er tussen Hellmann’s en deze chefs een unieke samenwerking ontstaan; de Burger Route. Vanaf nu staat er bij meer dan 50 restaurants in Nederland een speciale Hellmann’s burger op de kaart.

En vandaag, 28 mei, is het International Burger day en trakteert Hellmann’s op gratis burgers op het Eendrachtsplein in Rotterdam. En wil je meer (of kan je er niet bij zijn), je kan tot begin juli as de speciale Hellmann’s burger bestellen bij 50, geselecteerde, restaurants in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

En op de video krijg je alvast een voorproefje van drie chefs die op zoek gaan naar de beste Hellmann’s burger in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.