Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
wonen

Houten wanden, maar dan modern

De ouderwetse houten schrootjes zijn weer terug van geweest maar wel in een modern jasje. Dus wil je in je interieur een warme woonsfeer creëren? En dit met duurzame materialen die zich eenvoudig laten verwerken? Bij Hornbach zijn de speciale 3D Wood Panels by ArteWood te koop. Een nieuwe veelzijdige wandbekleding waarmee je, net als een echte stylist, een interieur kunt vormgeven.

image-2015-05-21

Met 3D Wood Panels wordt het mogelijk om een heel modern interieur te creëren dat toch een warme sfeer heeft. De panelen, gemaakt van geüpcycled teakhout, zijn een even veelzijdige als fraaie vorm van wandbekleding. Met hun natuurlijke uitstraling zorgen ze voor een huiselijke en uitnodigende sfeer. Tegelijkertijd zijn de panelen zo modern vormgegeven, dat ze in geen enkel opzicht herinneren aan de schrootjeswand van vroeger. Een verrijking van het interieur zonder dat er bomen voor hoeven te sneuvelen.

voorbeeld houten muur

3D Wood Panels zijn niet alleen een duurzaam product, ze zijn ook gemakkelijk in het gebruik. Zo kunnen de panelen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. En met een keus uit drie tinten, naturel, white wash en grey wash, is het een wandbekleding die zowel in de woon- of slaapkamer past als in de keuken.