Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
shoppen

Welke hobbykok wordt het Tasty Talent 2015?

Tasty Talent is een nieuwe landelijke kookwedstrijd voor enthousiaste en gepassioneerde hobbykoks die in staat zijn bestaande recepten een persoonlijke twist te geven of nieuwe gerechten te bedenken.

tasty talent logoNa een voorselectie en enkele landelijke voorrondes gaat de jury op zoek naar de hobbykok met de beste ‘signature dish’. Alle geselecteerde hobbykoks koken eenmalig live hun gerecht voor de jury. Uiteindelijk strijden de 12 overgebleven finalisten ‘live’ tegen elkaar op het culinaire lifestyle evenement De Tasty in de Jaarbeurs Utrecht op 31 oktober 2015. Het unieke aan deze wedstrijd is dat de hobbykoks uitsluitend koken voor hun hobby. Dus je mag op geen enkele manier beroepsmatig bezig zijn (geweest) met koken.

De winnaar krijgt € 2.500,- aan Atag keukenapparatuur ter beschikking. Tevens staat de winnaar van Tasty Talent een speciale verrassing te wachten, deze wordt op een later tijdstip onthult. De tweede prijs is een mooie keukenmachine van Kitchenaid en de winnaar van de derde prijs ontvangt keukengerei t.w.v. € 500,-.

De ‘signature dishes’ én de winnende hobbykoks worden tevens genoemd in een artikel dat geplaatst wordt in het culinaire magazine Foodies. Alle geselecteerde deelnemers voor de voorrondes van Tasty Talent ontvangen een goody bag van Simply Spices.

Tasty-Talent-2015

De juryleden zijn topchef Julius Jaspers, sterrenchef Niven Kunz, business Manager ATAG, Martin Blom, hoofdredacteur Foodies, Joachim Hilhorst en event Director De Tasty, Frank de Kruijff.

Dus hobbykoks, je kan je vanaf eind mei aanmelden door het recept en een foto van jouw ‘signature dish’ in te sturen via www.tastytalent.nl.