Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
ladygadgets

Veilig rijden met de SafeDrive app

1 op de 4 auto-ongelukken vindt plaats door afleiding of gebruik van de mobiele telefoon. De SafeDrive app bevordert op een leuke manier veilig rijden en deze in Nederland ontwikkelde app ontving afgelopen week een gouden Edison Award.

safedrive app

De app SafeDrive beloont bestuurders die geen gebruik maken van hun mobiele telefoon tijdens het rijden. Zodra je harder dan 10km/h rijdt maakt SafeDrive het scherm zwart zodat je niet wordt afgeleid. Als je de telefoon niet gebruikt, krijg je bij aankomst op je bestemming punten toegekend. De verdiende punten kunnen worden besteed aan kortingen, deals en cadeautjes van partners in de SafeDrive Marktplaats.

De app heeft ook een game module waarbij je anderen kunt uitdagen veilig te rijden. Een x-percentage van de gespaarde punten wordt ingezet en degene met de veiligste dagrit, krijgt de punten van de ander.

In Nederland is de gratis app beschikbaar in Google Play en App Store met zoeknaam safedrive.