Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie

The Champagne Room

Een glaasje bubbels op bed met een heerlijk ontbijt erbij. Vaak vergeet men hoe leuk het is om ook van je slaapkamer een stylistisch aangename ruimte te maken. Want zeg nou zelf; ondanks dat je er dagelijks slaapt is het wel een ruimte waarin je je comfortabel wilt voelen.

In mijn moodboard ‘The Champagne Room’ wil ik laten zien dat je met krachtige en uitdagende kleuren een spannende samenspel kan creëren.

The Champagne Room copy

Als kleurpalet heb ik gekozen voor de Tulip Mania van Hilde Koenders, waarbij de architectonische lijnen van wandafwerking en de industriele afbeelding de toon zetten voor de vlakverdeling. Met de unieke kast van Lucas Maassen & Sons zet je een speels meubilair neer, waarin dagelijkse benodigdheden of unieke objecten een mooi plekje krijgen. De beton look afwerking in de badkamer zorgt ervoor dat de rauwe industrie sfeer wordt voorgezet in een ruimte die voornamelijk rust uitstraalt.

Dus pak die koude bruisende fles champagne en proost samen met je geliefde of gezin op een heerlijk samenzijn.

Cheers!

Ralf Groeneweg, gastblogger en werkzaam bij De InterieurTipgever