Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • Koken met limoncello Koken met limoncello
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
  • Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl
  • Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
shoppen

Rens Kroes lanceert haar 2e boek

Het eerste boek van Rens Kroes was gelijk een mega succes en daarom lanceert Rens Kroes,  juni as., haar 2e boek; Powerfood – van Friesland naar New York.

Rens-KroesHaar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Zij komt er vaak en nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om health coach te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert en bovendien de stad die bakermat is van vele gezondheidstrends.

Rens heeft zich laten inspireren door alles wat ze in Friesland en New York heeft gezien, geproefd en geleerd. Ze gebruikt verse en pure ingrediënten, en maakt smaakvolle gerechten met mooie specerijencombinaties. Voor elk moment van de dag biedt Rens heerlijke en originele, maakbare recepten. Iedereen die haar eerste boek Powerfood kent, en daar al veel uit heeft gemaakt, zal blij zijn met dit nieuwe aanbod in Rens-style!

Het contrast tussen stad en platteland komt tot uitdrukking in Rens’ heerlijke en toegankelijke, gezonde recepten: van Hollandse groentesoep en poffertjes tot blueberry crumble en sweet chicken salad.