Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koken met limoncello Koken met limoncello
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
  • Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl
  • Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Kinderkookboek; Op Kookavontuur met Jonnie & Thérèse Boer Kinderkookboek; Op Kookavontuur met Jonnie & Thérèse Boer
shoppen

Marley Spoon, een foodbox met keuzes

Jullie hebben gisteren al kunnen lezen dat ik vorige week dinsdag bij de jaarlijkse Culiperslunch aanwezig ben geweest en daarom is het deze week Foodweek! Ik heb ook kennis gemaakt met Marley Spoon, een foodbox met keuzes.

marley spoonEr zijn inmiddels heel veel foodboxen te bestellen maar vaak zitten daar recepten en/of producten in die je niet lekker vindt of niet lust. Bij Marley Spoon werkt dit anders want bij hen kies je zelf gerechten, en dus ingrediënten, die je zelf lekker vindt. Ook kan je een flexibel abonnement nemen waardoor je zelf bepaalt hoe vaak je de Marley Spoon foodbox thuis krijgt.

In deze foodbox zitten seizoensgebonden producten die worden ingekocht bij lokale duurzame producten, zoals Boerderij Lindenhoff, Poelier Pieter van Meel en vishandel Jan van As. En ook wordt alles in recyclebare verpakkingen geleverd  en met exacte hoeveelheden waardoor verspilling wordt tegen gegaan. En op de site kan je ook alvast alle recepten bekijken en dan besluiten welke gerechten je wilt gaan bestellen.

marley spoon boxDe minimale bestelling is 4 porties. Dus kan je kiezen of je 2 portie risotto samen met 2 porties zalmfilet wilt bestellen of 4 porties van hetzelfde gerecht. En sinds vorige week werkt Marley Spoon, onder de naam Proef Amsterdam, ook samen met bekende Amsterdamse restaurants, zoals Restaurant Blauw, Sinne en RIJKS.