Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Jaga Briza radiator; koel in de zomer en warm in de winter Jaga Briza radiator; koel in de zomer en warm in de winter
  • Test; Honeywell Round Connected thermostaat Test; Honeywell Round Connected thermostaat
  • Test; Honeywell Round Connected Test; Honeywell Round Connected
  • Honeywell introduceert thermostaat Round Connected Honeywell introduceert thermostaat Round Connected
  • Warm zitten Warm zitten
  • Oude radiator wordt chaise longue Oude radiator wordt chaise longue
ladygadgets

Moeder- en Vaderdagcadeau; Honeywell thermostaat

Op één dag in het jaar zijn we extra lief voor onze ouders. Of eigenlijk twee, want je vader en moeder verdienen natuurlijk ieder een eigen dag. Maar waar maak je ze dan blij mee? Ik heb een hele goede tip voor een perfect Moeder- en Vaderdagcadeau; een Honeywell Thermostaat.

Honeywell thermostaat EvohomeWant Honeywell heeft een 2-tal thermostaten die je kunt bedienen vanuit je luie stoel dvm. een app op je tablet of smartphone. Met de zomer in zicht zijn sneeuw en ijs uiteraard nog ver weg. De verwarming staat nu niet eens meer aan. Juist nu is dus het perfecte moment om eens naar de thermostaat te kijken.

Honeywell round connectedDe enige vraag is nog: hoeveel luxe geef je die twee? De Round Connected (getest door Ladygadgets.blogo.nl) is de moderne variant van het klassieke rondje, je ouders hadden ‘m vast en zeker vroeger zelf (waarschijnlijk in het goud) in huis. Bied ze nu het comfort van bediening op afstand. En dan is er evohome, de slimme zoneregeling van Honeywell. Daarmee regel je de temperatuur per kamer. Je moeder baddert nooit meer in een koude badkamer, en je vader werkt voortaan aan zijn modelspoorbaan op een warme zolder.