Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
shoppen

Endless Jewelry lanceert sieradenlijn met Jennifer Lopez

Endless Jewelry is een samenwerking aangegaan met Jennifer Lopez en hebben een speciale lijn armbanden en bedels met het merk JENNIFER LOPEZ geïntroduceerd.

IMG_4577Endless Jewelry staat bekend om haar grote assortiment kleurrijke armbanden en klassieke bedeltjes die de Europese en Amerikaanse markt veroverd hebben en heeft in slechts 14 maanden in meer dan 20 landen naam gemaakt. Alleen in Europa zijn er al meer dan 3.000 winkels waar de collecties verkrijgbaar zijn.

JLO_gold_braceletNu hebben Endless en Jennifer Lopez de handen ineengeslagen en presenteren zij een gloednieuwe collectie met prachtige sieraden, unieke armbanden en bedels die de glamour van Jennifer Lopez en de kwaliteit van Endless Jewelry weerspiegelen. De collectie zal vanaf september verkrijgbaar zijn bij de betere Europese juwelierszaken.