Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie IKEA lanceert een nieuwe IKEA PS collectie
  • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
shoppen

Limited edition IKEA NIPPRIG collectie

Vorig jaar heb ik, tijdens de lancering van de nieuwe IKEA catalogus, al een sneak peak gekregen van de IKEA NIPPRIG collectie, die vanaf juni as. in de winkels zal liggen.

NIPPRIG

De limited edition NIPPRIG collectie is gemaakt ism. met lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië en de producten zijn gemaakt van natuurlijke en herbruikbare materialen als bamboe, waterhyacint en zeegras. En het resultaat is een natuurlijke mix van traditionele handwerktechnieken en Zweeds design. Ook is er veel aandacht besteed aan duurzaam transport, omdat de producten niet uit losse onderdelen bestaan, is alles stapelbaar – en dus efficiënt – te vervoeren.

rotan stoel

Rotan is een natuurlijk materiaal dat je voorzichtig kunt buigen in verschillende vormen. Daar danken de rotan meubels uit de NIPPRIG collectie dan ook hun prachtige rondingen aan.

kussen

Het vloerkussen uit de NIPPRIG collectie nodigt niet alleen uit om te relaxen, de natuurlijke hoes van waterhyacint brengt ook warmte in huis.

scherm

De ruimte verdelen of meer privacy nodig? Dan bieden de NIPPRIG room dividers van bamboe en rotan uitkomst.

dozen

De NIPPRIG collectie bevat een heleboel opbergmanden van materialen als bamboe, zeegras en waterhyacint. Handig om je spullen een plekje te geven én je interieur op te frissen. Geef je planten een tropisch thuis in sierpotten van waterhyacint. De NIPPRIG potten zijn met de hand geweven en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

fakta tas

En wie kent de FRAKTA tas niet? Alleen deze keer niet in het blauw of geel plastic maar gemaakt van zeegras. Dus ideaal om mee te nemen naar het strand en vergeet de bijpassende zonnehoed van zeegras niet.