Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
ladygadgets

Case Logic lanceert Kontrast Camera tassen

Het Zweedse merk Case Logic heeft een nieuwe collectie cameratassen gelanceerd; de Kontrast. De Kontrast Collectie is ontworpen vanuit een nieuwe, frisse benadering en bestaat uit 7 verschillende typen, variërend van backpacks, schoudertassen, slings en holsters.

case-logic-dslr-kontrastDe Kontrast-tassen hebben een stevige, waterbestendige EVA DuraBase-bodem voor de nodige stevigheid en stabiliteit en beschikken allemaal over aan te passen vakken en slim geplaatste ritsen en zakken. De Kontrast-collectie beschermt camera’s, lenzen en accessoires dankzij beklede vakverdelers die zich laten vormen naar de toestellen en accessoires van nu en van de toekomst. In het speciale luxe hangmat-systeem hangt de camera stevig in de tas. Accessoires zitten veilig in de ritsvakken aan de buitenkant van de tas. De ergonomisch vormgegeven riemen zorgen ervoor dat de Kontrast-tassen veel draagcomfort bieden; de grote openingen laten je snel en eenvoudig pakken wat je nodig hebt. De duidelijk zichtbare voering zorgt voor contrast; je vindt altijd wat je zoekt.

inhoud index