Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
ladygadgets

Case Logic lanceert Kontrast Camera tassen

Het Zweedse merk Case Logic heeft een nieuwe collectie cameratassen gelanceerd; de Kontrast. De Kontrast Collectie is ontworpen vanuit een nieuwe, frisse benadering en bestaat uit 7 verschillende typen, variërend van backpacks, schoudertassen, slings en holsters.

case-logic-dslr-kontrastDe Kontrast-tassen hebben een stevige, waterbestendige EVA DuraBase-bodem voor de nodige stevigheid en stabiliteit en beschikken allemaal over aan te passen vakken en slim geplaatste ritsen en zakken. De Kontrast-collectie beschermt camera’s, lenzen en accessoires dankzij beklede vakverdelers die zich laten vormen naar de toestellen en accessoires van nu en van de toekomst. In het speciale luxe hangmat-systeem hangt de camera stevig in de tas. Accessoires zitten veilig in de ritsvakken aan de buitenkant van de tas. De ergonomisch vormgegeven riemen zorgen ervoor dat de Kontrast-tassen veel draagcomfort bieden; de grote openingen laten je snel en eenvoudig pakken wat je nodig hebt. De duidelijk zichtbare voering zorgt voor contrast; je vindt altijd wat je zoekt.

inhoud index