Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip
  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning
ladygadgets

Denon introduceert nieuwe Globe Cruiser headset

Deze maand ligt de nieuwste Denon noise cancelling headset uit de Globe Cruiser serie, de AH-GC20 in de winkel. De Denon AH-GC20 is draadloos en voorzien van grote, professioneel afgestemde drivers van 40mm. In deze hoofdtelefoon met natuurlijke klankbalans zonder overdreven kleuring komt Denons jarenlange ervaring prominent naar voren.

denonDe combinatie van het moderne ontwerp van Denons AH-GC20 noise cancelling hoofdtelefoon met geavanceerde draadloze technologie, zorgt ervoor dat deze hoofdtelefoon ook perfect is om mee te nemen op reis. De hoofdband is gemaakt van aluminium en ondersteunt de ergonomische oorschelp die is uitgerust met de nieuwste noise-cancellingtechnologie en Bluetooth.

Het dubbele microfoon noise-cancellingsysteem elimineert omgevingsgeluiden. Daarnaast zorgt Bluetooth 4.0 met aptX/aptX Low Latency en AAC samen met de nieuwe Multi-Point-functionaliteit voor een feilloze verbinding met twee compatibele apparaten tegelijk. De AH-GC20 is bovendien voorzien van cVc (Clear Voice Capture): een geavanceerde noise-cancellingfunctie voor optimale audiokwaliteit, ruisonderdrukking, dynamische equalizer, automatische versterkingsregeling, echo-onderdrukking, reductie van bijgeluiden als gevolg van de wind, en geluidsafhankelijke volumeregeling. Stuk voor stuk aspecten waardoor je verzekerd bent van perfect stemgeluid, zelfs onder de meest rumoerige omstandigheden. De geïntegreerde spraakbediening met 7 taalopties geeft je de status en resterende batterijduur aan.

ah_gc20 opgevouwenWaarschijnlijk zal je voornamelijk via Bluetooth luisteren, maar er wordt ook een hoofdtelefoonkabel meegeleverd voor wanneer draadloos gebruik niet de voorkeur heeft of niet is toegestaan. In de etui zit verder een 3,5mm standaard adapterplug voor aansluiting op thuis- en studioapparatuur, evenals een adapterplug voor in het vliegtuig. Met de meegeleverde USB Micro B-kabel laad je de lithium-ionbatterij van de AH-GC20 op vanaf iedere USB-lader of USB-poort op een pc. En als je je hoofdtelefoon 3 uur hebt opgeladen kan je 20 uur lang genieten van muziek. En als je, bij een lege accu, geen usb-poort in de buurt hebben dan kan je nog steeds, via de kabel, naar je muziek blijven luisteren. Het speciaal ontworpen etui biedt volop ruimte aan je AH-GC20 en alle accessoires.