Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
shoppen

Uitgroei verdwijnt met Color WOW

Ken je dat? Je kapper heeft geen tijd om je uitgroei bij te werken maar je hebt een belangrijke afspraak. Wat nu? Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met Color WOW en dat is dé oplossing bij dit probleem.

color wowColor WOW dekt nl. in blond en donker haar je uitgroei, dmv. minerale poeder en er zijn 6 verschillende kleuren. Je brengt de poeder, met de speciale kwast, aan op je uitgroei en dat is alles. Color WOW is waterproof dus ook een regenbuitje of een zwempartij is geen enkel bezwaar, pas als je je haar met shampoo wast is het weg. De blonde versies zijn ook prima geschikt voor tijdelijke highlights. Door de minerale pigmenten wordt je haar ook niet dof maar krijgt juist een mooie glans.

color wow blondIk was een gewillig proefkonijn, en ik ben super enthousiast. Dit is een product dat elke vrouw, die haar haar verft, moet hebben!