Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
shoppen

Uitgroei verdwijnt met Color WOW

Ken je dat? Je kapper heeft geen tijd om je uitgroei bij te werken maar je hebt een belangrijke afspraak. Wat nu? Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met Color WOW en dat is dé oplossing bij dit probleem.

color wowColor WOW dekt nl. in blond en donker haar je uitgroei, dmv. minerale poeder en er zijn 6 verschillende kleuren. Je brengt de poeder, met de speciale kwast, aan op je uitgroei en dat is alles. Color WOW is waterproof dus ook een regenbuitje of een zwempartij is geen enkel bezwaar, pas als je je haar met shampoo wast is het weg. De blonde versies zijn ook prima geschikt voor tijdelijke highlights. Door de minerale pigmenten wordt je haar ook niet dof maar krijgt juist een mooie glans.

color wow blondIk was een gewillig proefkonijn, en ik ben super enthousiast. Dit is een product dat elke vrouw, die haar haar verft, moet hebben!