Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
ladygadgets

Fit met de DeskFIT app

Zit je regelmatig (te) lang achter je pc en wil je je, na een lange werkdag, toch fit en soepel voelen? Download dan de DeskFIT app.

deskfit app android

Met DeskFIT gebruik je bureau en bureaustoel als fitnessapparaat en blijf je FIT tijdens je werk. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen mét en zonder klachten effectief. Er zijn 4 categorieën met oefeningen: Rug- en nekklachten/Arm-, pols- ,hand- en schouderklachten/Oogoefeningen/Buikspieroefeningen. Het boek biedt voldoende uitleg met de foto’s erbij om de oefeningen zelf te proberen.

En op de App DeskFIT staan alle 46 oefeningen met filmpjes en een tijdsprogramma. En de app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android. De App DeskFIT free is gratis te downloaden en bevat alle theorie en 6 succesoefeningen om te ervaren dat DeskFIT écht werkt.