Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • Moederdag cadeautip: CATRICE make-up Moederdag cadeautip: CATRICE make-up
  • Test; Sans Soucis Pure Glow make-up collectie Test; Sans Soucis Pure Glow make-up collectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
  • Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence
  • The Body Shop introduceert nieuwe make-up kwasten The Body Shop introduceert nieuwe make-up kwasten
shoppen

L’Oréal Paris lanceert make-up app, de MakeUp Genius

L’Oréal Paris komt met de 1e virtuele make-up app: de MakeUp Genius. Met MakeUp Genius kan je direct make-up uitproberen zonder dat je het hoeft te kopen of aan te brengen.(Voor Android & iPhone/iPad.)

make-up appAl langere tijd iets nieuws willen proberen maar nooit gedurfd? Bekijk nu hoe je je eigen look kan veranderen met deze innovatieve app. L’Oréal Paris geeft je een levensechte make-up spiegel die je moeiteloos helpt om nieuwe kleuren, tinten en stijlen uit te proberen.

Hoe kunnen we garanderen dat wat je te zien krijgt ook strookt met de realiteit van de make-up? Alle L’Oréal Paris make-up producten zijn uitvoerig getest om nauwkeurig een realistisch beeld te geven hoe de gekozen make-up op jouw gezicht eruit zou zien.

Je brengt in een handomdraai de make-up aan die jij wenst en jan het resultaat onmiddellijk zien, zelfs terwijl je gezicht beweegt! Zo kan je zien welke looks jou het beste staan, een smokey eye en een felle lipstick of liever een neutrale look met een oogschaduw in bruintinten? Probeer alle producten uit om te zien welke jouw favoriet is!