Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Test; Philips AirFryer

Ik had jullie nog een andere test met de Philips AirFryer beloofd. Ik heb afgelopen donderdag de Philips Airfryer getest ism. de bitterballen van Kwekkeboom.

WP_20150319_19_37_10_ProOok bij de firma Kwekkeboom is men nl. niet stil blijven zitten en zij hebben een compleet assortiment snacks ontwikkeld die ook weer in de Actifryer ‘gefrituurd’ kunnen worden en dat is de Kwekkeboom Oven serie en er zijn 8 verschillende soorten.

Nu wilde Testman en ik graag de kroketten proberen maar deze waren uitverkocht, dus daarom hebben we gekozen voor de bitterballen.

WP_20150319_19_50_42_ProWe hebben de AirFryer even voorverwarmd en daarna in de bak gedaan. De voorgeschreven maximale tijd was 8 minuten op 200 graden en dan nog even 2 minuten laten staan. Dit hebben we keurig gedaan en behalve het geluid van de AirFryer ruik je geen nare frituurluchtjes, dus dat is wel prettig.

We hebben ons keurig aan de bereidingstijd gehouden en nadat ze klaar waren, werd het tijd om te gaan proeven. De bitterballen waren nog heel, heerlijk warm/heet van binnen en ook de smaak is perfect. Als je niet weet dat ze in de AirFryer zijn klaargemaakt dan smaken ze hetzelfde als uit de frituur.

Conclusie; ook nu heeft de AirFryer de test doorstaan en hij heeft, zonder geurtjes etc. heerlijke bitterballen bereid. Dus ook hier geldt weer, waar voor je geld.