Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
shoppen

Clinique Kiss the Bride lipsticks

In het voorjaar vinden, traditiegetrouw, veel bruiloften plaats en dan is het, voor de bruid, natuurlijk erg fijn als ze zich niet druk hoeft te maken over haar make-up. Clinique lanceert de speciale lipsticks.

unnamedDe Kiss the Bride Collection van Clinique bestaat uit drie Long Last Soft Shine Lipsticks (limited editions) in prachtige tinten die je vrijgezellenfeest met je zullen meevieren, je vergezellen op weg naar het altaar en de herinneringen aan je huwelijksreis zullen kleuren.
De lipstick blijft goed zitten, zonder je lippen uit te drogen of dat de kleur vervaagt en je lippen krijgen ook nog een volle glans die de hele dag houdt, tot wel 8 uur lang.

De collectie bestaat uit ‘Will You’ en heldere, hoopvolle, warmroze en uitnodigende tint, perfect om te dragen wanneer hij voor je op zijn knieën gaat. ‘I Do’ een prachtige tint van rozen en bessen, die iedere blozende bruid op haar mooist doet uitkomen op haar speciale dag. En tenslotte ‘Honeymoon’ een fraaie universele naturel die past bij uiteenlopende
huidtinten. Prima voor overdag maar ook voor ’s avonds, in combinatie met een extra sprekende look voor je ogen.