Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
ladygadgets

Kaspersky Lab app beschermt je apparaten

Kaspersky Lab presenteert een nieuwe, gratis Android app waarmee je kunt beschermen wat waardevol voor je is, nl. je mobiele apparaten en persoonlijke gegevens. Phound! , afgeleid van de Engelse woorden Phone en Hound (telefoon en jachthond), helpt je je vermiste gadget snel op te sporen en houdt alle waardevolle informatie veilig van anderen opgeslagen.

phound

Phound! biedt iedereen die gadgets in zijn of haar bezit heeft,  de mogelijkheid om deze apparaten en de daarop opgeslagen gegevens op afstand te bedienen, via het My Kaspersky portal. Als een apparaat verloren of gestolen is, kan je deze snel blokkeren om onbevoegde toegang te voorkomen. Bovendien kan je GPS, GSM of wifi-netwerken gebruiken om de positie van het toestel op de kaart te vinden. Om het zoeken naar het apparaat te vereenvoudigen, kan je ook foto’s nemen met de frontcamera of een bericht laten verschijnen op het scherm van het apparaat.

Als de telefoon of tablet thuis of op kantoor kwijtraakt, kan deze worden opgespoord met behulp van de Alarmfunctie, je device produceert dan een hard geluid en gaat daarmee door totdat je een geheime code invoert. Als een laatste redmiddel kan je Phound! gebruiken om op afstand alle persoonlijke gegevens van het apparaat en de SD-kaart te verwijderen, met inbegrip van contacten, berichten, foto’s, etc. Indien nodig kan ook een harde reset van het apparaat worden uitgevoerd.

phound! lost

Kaspersky Phound! is per direct beschikbaar in 8 talen via de Google Play Store, de officiële app store voor Android. Deze app is een aanvulling op Kaspersky Labs portfolio van gratis en ‘freemium’ mobiele producten, waaronder Kaspersky Safe Browser voor iOS en Windows Phone, Kaspersky QR Scan, Kaspersky Threat Scan, Kaspersky Internet Security voor Android en Kaspersky Password Manager voor iOS en Android.