Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Weight Watchers lanceert 2 weegschalen Weight Watchers lanceert 2 weegschalen
  • Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending Perfect Drink App Controlled Smart Cocktails & Bartending
  • Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking Nieuwe keuken; Perfect Bake App Controlled Smart Baking
  • Test; Princess Traveller Power Box Test; Princess Traveller Power Box
  • Test; Princess Traveller Power Box reistrolley met oplader Test; Princess Traveller Power Box reistrolley met oplader
  • Test; Princess Traveller trolley met oplader Test; Princess Traveller trolley met oplader
ladygadgets

Princess Traveller San Francisco koffer

Steeds meer luchtvaartmaatschappijen laten je (bij)betalen voor je bagage. Of je hebt extra betaald voor je extra bagage en dan blijkt toch dat je meer dan 20 kilo bij hebt. Met de Princess Traveller San Francisco koffer is dit verleden tijd.

Princess kofferset San FranciscoDe Princess San Francisco koffer (in de maten S, M en L) hebben een ingebouwde weegschaal zodat je precies weet of je nu net wel of niet dat extra paar schoenen kan meenemen. En de koffers zijn gemaakt van geribbeld Polycarbonaat/ABS kunststof is gemaakt, waardoor deze super sterk en minder gevoelig voor beschadigingen zijn.. Daarnaast is de koffer erg licht waardoor je niet onnodig extra gewicht moet meesjouwen.

weegschaalDe San Francisco koffers hebben verder 360° roterende wielen draait de koffer gemakkelijk mee en de inpakriemen zorgen ervoor dat je kleding op zijn plaats blijft. Het TSA-slot kan bij inspectie in VS door douane worden geopend zonder deze te forceren.

YouTube voorvertoningsafbeelding