Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
shoppen

Mango Flagship store geopend

Sinds afgelopen week is Almere, in Citymall Almere, de eerste Mango Flagship store van Nederland rijker. Deze Mango Flagship store is maar liefst 800m2 groot en heeft niet alleen damesmode maar ook kinderkleding, het nieuwe label Baby’s, sport- en ondermodeafdeling.

mangoIn de Citymall Almere vind je niet alleen de Mango store maar ook een bioscoop, een theater en diverse restaurant. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum heeft winkels zoals Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa.

Uniek is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen, mogen kinderen hier spelen en meedoen aan leuke workshops.

city mall almere