Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
shoppen

Mango Flagship store geopend

Sinds afgelopen week is Almere, in Citymall Almere, de eerste Mango Flagship store van Nederland rijker. Deze Mango Flagship store is maar liefst 800m2 groot en heeft niet alleen damesmode maar ook kinderkleding, het nieuwe label Baby’s, sport- en ondermodeafdeling.

mangoIn de Citymall Almere vind je niet alleen de Mango store maar ook een bioscoop, een theater en diverse restaurant. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum heeft winkels zoals Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa.

Uniek is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen, mogen kinderen hier spelen en meedoen aan leuke workshops.

city mall almere