Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
ladygadgets

Gezond slapen met SmartSleeve

Vandaag is het de Internationale Dag van de Slaap en voor iedereen is een goede nachtrust essentieel en belangrijk. Want wie wil er nu niet gezond slapen? Het houdt je  gezond, fit en zorgt ervoor dat je het maximale uit de dag kunt halen. En daar helpt SmartSleeve je mee.

smartsleevesWant speciaal voor iedereen die niet lekker slaapt, last heeft van benauwdheid, niesbuien en of allergie blijkt dat huisstofmijt vaak de boosdoener is. De Internationale Dag van de Slaap staat dit jaar in het teken van Sleep Well, Grow Healthy.

De SmartSleeve Sleep Allergen Protected helpt je bij de strijd tegen huisstofmijtallergie, dus als je hiervan last hebt heeft SmartSleeve een matrashoes en kussenbeschermer ontwikkeld die de kans op een allergische reactie sterk verminderd. De microcapsules in de Sleep Allergen Protected producten bevatten natuurlijke probiotica; goede bacteriën die de slaapomgeving zuiveren. De microcapsules openen zich door lichaamswrijving en laten probiotica vrijkomen. Dankzij deze Purotex capsuletechnologie worden huisstofmijt allergenen met wel 90% gereduceerd. Het resultaat? Een gezond slaapklimaat en een optimale nachtrust.

smartsleeveHet SmartSleeve assortiment bestaat uit 6 matrashoezen met een extraatje die met hun drie 3D structuur zorgen voor extra ventilatie, vochtregulering en veerkracht. Slaapverstoorders als muggen, stress en allergieën worden op natuurlijke wijze aangepakt, waardoor er maximaal van de nachtrust genoten kan worden.