Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Garmin introduceert Forerunner 920XT sporthorloge Garmin introduceert Forerunner 920XT sporthorloge
  • Polar lanceert nieuw GPS-sporthorloge Polar lanceert nieuw GPS-sporthorloge
  • Nieuwe TomTom Golfer, het ideale golfhorloge Nieuwe TomTom Golfer, het ideale golfhorloge
ladygadgets

Garmin fēnix 3 GPS-sporthorloge

Met het Garmin fēnix 3 GPS-sporthorloge, dat voorzien is van de geavanceerde GPS- en GLONASS-technologie, kan je sporten in de meest veeleisende omgevingen. En met de geavanceerde roestvrijstalen EXO antenne en de kraswerende lens van gebogen mineraalglas is dit horloge sterker en dunner dan ooit tevoren.

fenix3De fēnix 3 heeft een oplaadbare batterij met lange gebruiksduur; nl. tot 20 uur in GPS-modus, tot 50 uur in UltraTrac GPS-modus en 6 weken in horlogemodus. Verder heeft de fēnix 3 geavanceerde sensoren met automatische kalibratie, een barometrische hoogtemeter, 3-assig elektronisch kompas en automatische kalibratie.

Geïntegreerde modi voor vele soorten sporten en een interface voor trail running, triatlon, hiken, hardlopen en tal van andere sporten. Het ontwerp van fēnix 3 combineert een sportieve stijl met alle sport- en prestatiefuncties die je nodig hebt voor je training.

fenix3-saphire