Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader
ladygadgets

Test; Logitech iPad mini covers

Vandaag krijg je mijn review over de 2 laatste Logitech iPad mini covers die ik heb getest en natuurlijk ook mijn eindconclusie welke ikzelf de fijnste iPad mini hoes vindt. Vandaag zijn de Logitech Hinge en de Logitech Turnaround aan de beurt.

WP_20150209_22_23_16_ProWP_20150209_22_24_49_ProWP_20150209_22_25_40_ProDe Logitech Hinge heeft, net als de andere modellen, EPS en hierdoor is je kostbare iPad mini altijd goed beschermd tegen vallen, stoten en waterschade. De Hinge kan je in heel veel verschillende standen zetten dmv. een flexibel scharnier. Zelf vind ik de Hinge het lichtste model.

WP_20150209_22_19_25_Pro WP_20150209_22_20_47_Pro WP_20150209_22_21_51_ProAls laatste heeft Logitech de Turnaround, en ook deze cover heeft EPS. De Turnaround ziet eruit als een documentenmap en als je deze open maakt zit vind je in de cover je iPad mini. Je kan de Turnaround draaien van staand naar liggend en ook kan je kiezen uit 4 standen zodat je altijd de meest geschikte kijkhoek kan vinden.

Conclusie; De Hinge is de lichtste cover en heeft, mede door de speciale scharnier, de beste prijs-kwaliteit verhouding. De Turnaround vind ik een echte mannencover. Hij is er alleen in het zwart en is daardoor een tikje saai. De AnyAngle is het meest geavanceerde model maar is wel erg zwaar en de Big Bang is een vrij standaard model maar de EPS voegt net even iets extra’s toe. Mijn voorkeur gaat als 1e uit naar de Hinge, daarna de AnyAngle, dan de Big Bang en als laatste de Turnaround.