Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
wonen

Kleur & Durf!!

Klaar met de voorzichtige keuzes in het interieur en de doorgaans neutrale presentaties in woonwinkels. Tijd voor kleurrijke uitspattingen en spannende combinaties in je huiselijke omgeving.

In veel woonbladen, maar ook tv-programma’s wordt tegenwoordig lef getoond met unieke kleurcombinaties, rijkelijk decoratie, DIY en inspirerende binnenkijkers.

Als Interieur Adviseur en Stylist, let ik altijd op de unieke eigenschappen van een ruimte en hoe deze beter tot z’n recht te laten komen.

Kleur1

Belangrijk: laat de ruimte die u inricht ook ruimtelijk lijken door de juiste indeling, lichtinval en verlichting, kleurgebruik en natuurlijk de combinatie van meubilair.

Iedereen wilt uiteindelijk een uniek en onderscheidend interieur, dus doe er uw voordeel mee, of neem eens een adviseur of stylist in de arm om net dat extra duwtje te geven wat betreft keuzes en mogelijkheden.

Kleur2

Bijgevoegd: een overzicht van kleurcombinaties die elkaar versterken. De woonkamer bij flexa.nl en de keuken van remodelista.com

Ralf, De InterieurTipgever stylist regio Noord-Holland