Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
wonen

Kleur & Durf!!

Klaar met de voorzichtige keuzes in het interieur en de doorgaans neutrale presentaties in woonwinkels. Tijd voor kleurrijke uitspattingen en spannende combinaties in je huiselijke omgeving.

In veel woonbladen, maar ook tv-programma’s wordt tegenwoordig lef getoond met unieke kleurcombinaties, rijkelijk decoratie, DIY en inspirerende binnenkijkers.

Als Interieur Adviseur en Stylist, let ik altijd op de unieke eigenschappen van een ruimte en hoe deze beter tot z’n recht te laten komen.

Kleur1

Belangrijk: laat de ruimte die u inricht ook ruimtelijk lijken door de juiste indeling, lichtinval en verlichting, kleurgebruik en natuurlijk de combinatie van meubilair.

Iedereen wilt uiteindelijk een uniek en onderscheidend interieur, dus doe er uw voordeel mee, of neem eens een adviseur of stylist in de arm om net dat extra duwtje te geven wat betreft keuzes en mogelijkheden.

Kleur2

Bijgevoegd: een overzicht van kleurcombinaties die elkaar versterken. De woonkamer bij flexa.nl en de keuken van remodelista.com

Ralf, De InterieurTipgever stylist regio Noord-Holland