Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
ladygadgets

Senseo in een nieuw jasje

Wist je dat het alweer 14 jaar geleden is dat de Senseo koffiemachine is gelanceerd. En omdat te vieren introduceert Philips de Senseo in een nieuw jasje, en je krijgt niet alleen een nieuw ontwerp maar ook hetere koffie en nieuwe functionaliteiten.

philips senseoDe Senseo Original is het best verkochte model, binnen de Senseo apparaten, in Nederland en daarom hebben Philips en Douwe Egbers besloten om dit model een nieuw jasje te geven. En kan je, vanaf nu, genieten van een hetere kop koffie en is ook de grootte van de kop koffie en de sterkte, handmatig in te stellen. De Senseo Originals schakelt zichzelf automatisch uit na 30 minuten, waarmee het energieverbruik wordt beperkt.

De Senseo Original heeft nog steeds het vertrouwde uiterlijk maar is aangepastmet een aantal details en een uitbreiding van het aantal beschikbare kleuren, naar 8. Van pittig rood tot retro taupe, nu is er voor iedere keuken een perfect passend gekleurd model te kiezen.

De vernieuwde Senseo Originals serie is vanaf volgende maand te koop.