Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
shoppen

HEMA voor tuin en balkon

Binnenkort gaan we de tuin zomerklaar maken en je balkon opfleuren en bij de HEMA kan je terecht voor tuin en balkon.

kruidenDus ga lekker genieten van de voorjaarszon en steek ook de handen uit de mouwen. Begin een eigen moestuin en rust daarna lekker uit op een picknickkleed. Of kweek je eigen verse kruiden in leuke potjes en zet ze op een opvallende plek. En het is natuurlijk heel gemakkelijk om altijd een collectie verse kruiden in huis te hebben. Of kies voor een tomaten- of aardbeienplant.

kruidenpotJe maakt je tuin heel vrolijk met kleurige of witte weidebloemen. Je strooit de zaadjes gewoon uit in je tuin en op je balkon kan je zonnebloemen en geluksklavertjes in een pot neerzetten.

hema picknickEn wat dacht je van een picknick in de zon? Niets is leuker dan picknicken in het zonnetje. Met de picknickkleden wordt buiten eten nog gezelliger. Bovendien zit het ook nog eens heel comfortabel. De drankjes houd je lekker koud in de fleskoeler. Neem de koelbox mee en ga er een lekker dagje opuit.

Er zijn talloze manieren om de tuin gezellig te maken. Met leuke plantjes en mooie bloemen kom je een heel eind, maar met accessoires kun je de tuin nog meer aanpassen aan jouw smaak. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door gezellige lampionnen op te hangen. Deze maken de tuin ’s avonds heel sfeervol en gezellig.

De HEMA heeft natuurlijk ook handig tuingereedschap, zoals tuinhandschoenen, gieters en tuinprikkers die als geheugensteuntjes dienen zodat je weet welke bloemen, planten of kruiden er in de verschillende potten of borders geplant zijn.