Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop
  • Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten
  • Aftershokz biedt het veilige alternatief voor in-ear headsets Aftershokz biedt het veilige alternatief voor in-ear headsets
  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
shoppen

Jean-Pierre Branganza for River Island

River Island heeft, behalve James Long, nog een nieuwe designer aangesteld voor River Island Design Forum; Jean-Pierre Branganza. De speciale capsule collectie bestaat uit 11 items en is typisch Braganza want zijn overwogen, tegenstrijdige, techno-organische kenmerkende stijl bevat moderne snitten, gestructureerde architectonische panels, drapering en gewaagde prints. Een perfecte mix om een opvallende look te creëren.

river islandDe collectie ontstond tijdens een trip naar India toen hij onwaarschijnlijke gelijkenissen ontdekte tussen de snelheid, behendigheid en schoonheid van een ijsvogel en de mechanische werking van een motorvoertuig op de wegen van Goa. Het resultaat is een beknopte collectie waarbij Braganza de ijsvogel heeft samen laten vloeien met de krachtige zilveren lijnen van de motor tot opvallende prints. Deze prints zien we terug op crop tops, (sheer) jurkjes en overalls en creëren eye catching top pieces. Het zwarte organza bomber jack en jeans met ritsen maken de collectie compleet.

De collectie is vanaf volgende week verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online.

voorbeeld river island