Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip
  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning
ladygadgets

Vodafone Flower to You

Vaak bellen we met onze geliefde, familie en vrienden in het leven. We ervaren dagelijks hoe bijzonder en tegelijk ook gewoon het is om de stem van die ander te horen. Op Valentijn gaat Vodafone dit jaar een stapje verder met Vodafone Flower to You.
20150216_1007-Vodafone_flowertoyou10958560Op Schiphol, in Rotterdam en Groningen kom je dit jaar Vodafone tegen die wat extra doet door rozen uit te delen die mensen kunnen geven aan die bijzondere mensen in hun leven, mensen die ze dagelijks bellen maar nu wat extra’s kunnen geven. En iedereen heeft wel een bijzondere reden, een mooi verhaal, om de ander een roos kado te geven.

Nieuwsgierig naar andere leuke acties van Vodafone, kijk dan ook op de Facebookpagina van Vodafone. En ja, check op de dag van de liefde, de video van Vodafone Flower to You op Schiphol. YouTube voorvertoningsafbeelding