Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
ladygadgets

Vodafone Flower to You

Vaak bellen we met onze geliefde, familie en vrienden in het leven. We ervaren dagelijks hoe bijzonder en tegelijk ook gewoon het is om de stem van die ander te horen. Op Valentijn gaat Vodafone dit jaar een stapje verder met Vodafone Flower to You.
20150216_1007-Vodafone_flowertoyou10958560Op Schiphol, in Rotterdam en Groningen kom je dit jaar Vodafone tegen die wat extra doet door rozen uit te delen die mensen kunnen geven aan die bijzondere mensen in hun leven, mensen die ze dagelijks bellen maar nu wat extra’s kunnen geven. En iedereen heeft wel een bijzondere reden, een mooi verhaal, om de ander een roos kado te geven.

Nieuwsgierig naar andere leuke acties van Vodafone, kijk dan ook op de Facebookpagina van Vodafone. En ja, check op de dag van de liefde, de video van Vodafone Flower to You op Schiphol. YouTube voorvertoningsafbeelding