Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
  • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
  • Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid
ladygadgets

Test; Innr LED verlichtingsset

Vorige week heb ik al een artikel geschreven over deĀ  innr LED verlichtingsset. Je hebt daarbij de keuze uit 3 verschillende Starterkits; Bulb, Spot en Strip.

INNR LED verlichtingsset BulbEn ik heb zelf al een hele tijd de Philips HUE LED verlichtingsset in huis dus toen innr mij vroeg of ik hun starterkit Bulb wilde testen zei ik geen nee. Want het is altijd leuk, en goed, om de ‘concullega’s’ van de HUE te testen.

De innr Starterkit Bulb bestaat uit een bridge en 3 LED lampen (470 lm) en je bedient deze lampen dmv. een app op je smartphone of tablet. En deze Starterkit is perfect voor iedereen die wil beginnen met innr en hiermee kan je verder gaan bouwen,bijv. met de andere innr Starterkits of door losse innr Bulbs te kopen.

En om je verder op weg te helpen kan je op de innr site ook een persoonlijk lichtplan laten maken, gebaseerd op jouw eigen huis- of slaapkamer, appartement en kantoor. Je krijgt een overzicht waar je het beste je innr LED verlichting kan plaatsen en hoe je de lampen kan aanpassen (op de app) voor een romantisch etentje, relaxen, tv-kijken of werken.

INNR LED