Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
shoppen

Lucardi More Initials ketting

Juwelier Lucardi heeft een hele leuke cadeautip voor Valentijnsdag, nl. de Lucardi More Initals ketting.

lucardiMet More Initials kan je zelf je eigen ketting creëren; je kiest een ketting, in zilver, zilver rosékleurigplated of zilver goudplated, en een aantal bedels. De bedels, ook in zilver, zilver rosékleurigplated of zilver goudplated, zijn er in de letters van het alfabet en symbolen, zoals een hartje, hoefijzer, ronde zirkonia of klaver.

alfabet zirconia lucardiJe kunt online, met de speciale More Initials ‘configurator’, alvast bedels aan de ketting rijgen zodat je kunt welke combinatie jij het leukste vindt. En wil je verrast worden met Valentijnsdag dan maak je, online, een ketting en laat je deze nonchalant aan je geliefde  zien. (Hint, hint.)

En heren, Lucardi zorgt er ook nog eens voor dat jullie niet te diep in de buidel  hoeven te tasten want de More Initials kettingen met bedels zijn nu extra voordelig. 😉

Zoals je op de foto kunt zien heeft Lucadi Juwelier mij ook verrast met een More Initials ketting en daaraan hangt de letter C en aan beide zijde 2 ronde Zirkonia bedels.

WP_20150204_17_07_47_Pro WP_20150204_17_08_26_Pro