Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
shoppen

Villa Massa Limoncello lanceert Boretti espressomachine

Villa Massa Limoncello heeft een limited edition Boretti espressomachine gelanceert en de Amsterdamse kunstenaar Frank E Hollywood is verantwoordelijk voor deze luxe Barista in Italiaanse stijl.

barista limoncello villa massaItalië staat wereldwijd niet alleen bekend om een overheerlijke keuken, de bijzondere limoncello maar ook om de uitzonderlijke koffie. In het hele land wordt espresso,  eenvoudig caffè genoemd, op elk moment van de dag gedronken. Als digestief vaak samen met traditionele limoncello geserveerd, wordt het Italiaanse diner, dat ook in Nederland steeds populairder wordt, perfect in stijl afgesloten.

En speciaal voor dit Italiaanse koffiemoment in Nederland lanceert Villa Massa
Limoncello samen met Boretti de limited edition Villa Massa Barista. En het resultaat is de unieke limited edition espressomachine in koper met geel.

achterkant villa massaDe limited edition Villa Massa Barista is te bestellen via de website van Villa Massa en je krijgt 2 jaar garantie met service aan huis, 1 kg Boretti koffiebonen en ontvang je een Villa Massa pakket.