Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
shoppen

Villa Massa Limoncello lanceert Boretti espressomachine

Villa Massa Limoncello heeft een limited edition Boretti espressomachine gelanceert en de Amsterdamse kunstenaar Frank E Hollywood is verantwoordelijk voor deze luxe Barista in Italiaanse stijl.

barista limoncello villa massaItalië staat wereldwijd niet alleen bekend om een overheerlijke keuken, de bijzondere limoncello maar ook om de uitzonderlijke koffie. In het hele land wordt espresso,  eenvoudig caffè genoemd, op elk moment van de dag gedronken. Als digestief vaak samen met traditionele limoncello geserveerd, wordt het Italiaanse diner, dat ook in Nederland steeds populairder wordt, perfect in stijl afgesloten.

En speciaal voor dit Italiaanse koffiemoment in Nederland lanceert Villa Massa
Limoncello samen met Boretti de limited edition Villa Massa Barista. En het resultaat is de unieke limited edition espressomachine in koper met geel.

achterkant villa massaDe limited edition Villa Massa Barista is te bestellen via de website van Villa Massa en je krijgt 2 jaar garantie met service aan huis, 1 kg Boretti koffiebonen en ontvang je een Villa Massa pakket.