Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer
shoppen

De Wiltfang tuinartikelen

Soms kom ik online winkels tegen waar ik helemaal blij van wordt. En aangezien Testman en ik regelmatig in 2 tuinen aan het werk zijn, zijn shops met tuinartikelen altijd handig. En bij De Wiltfang kan je terecht voor allerlei tuinaccessoires.

vogelsnoepsetZo verkoopt De Wiltfang mooie houten kassen, maar ook vogelhuisjes en egelvoer. Of wat dacht je van een groot assortiment snoeisnaren, zoals een speciale buxusschaar. En verder hebben ze ook handschopjes (verplantschopje, onkruidschopje of hartschopje) waar je een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren, en daardoor je gelijk een heel leuk cadeau hebt voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. En ook de stadstuinierder wordt niet vergeten met allerhande kweekzakken en kruidenpotten.

kruidenbord

Natuurlijk heeft Wiltfang ook (groot) tuingereedschap, tuinmeubilair en buitenkeukens. En de gehele collectie is online te bestellen of te bewonderen tijdens een van de vele beurzen en in de winkel in Maartensdijk.