Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip
  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning
ladygadgets

Test; Olixar 6 USB oplader

Zoals ik vorige week meldde heb ik de Olixar 6 USB oplader opgestuurd gekregen, door Mobile Fun, voor een test.

olixar-6-usb-smart-chargerDe Olixar 6 USB Smart IC Oplader, zoals ie voluit heet, heeft 6 usb poorten en daardoor kan je, in 1 keer, 6 verschillende smart devices opladen. Nu weten we dat tablets en iPads meer stroom nodig hebben dan een smartphone of een batterypack. En ik kan zelfs mijn Samsung Tab3 niet eens opladen via de usbpoort van mijn laptop, want daarvoor levert de outlet te weinig stroom. Testman heeft een extra lange kabel, voor zijn iPad, en als hij deze in het stopcontact stopt, laadt zijn iPad via deze kabel heel traag op. Dus we waren benieuwd hoe het opladen zou gaan met de Olixar oplader.

oplader kleinTestman en ik hebben, een iPad, een Tab, een HTC, Nexus en Lumia smartphone en een batterypack aan de Olixar 6 USB Smart IC Oplader gelegd en zonder enig probleem werden alle 6 de apparaten opgeladen. En misschien hebben we het ons verbeeldt, maar we hadden het idee dat het opladen ook nog eens sneller ging dan via de bijgeleverde stekker en kabel. En doordat de oplader Smart IC techniek heeft, kunnen je apparaten nooit overladen worden.

Een ander voordeel is dat je, met maar 1 stopcontact, 6 apparaten tegelijk oplaadt dus hoef je niet meer op zoek naar 6 verschillende stopcontacten. Het enige wat je nu nog nodig hebt zijn (maximaal) 6 verschillende oplaadsnoeren en dat is alles. Testman en ik vinden de Olixar 6 USB Smart IC Oplader een geweldige gadget die in alle huishoudens, met veel devices, niet mag ontbreken.