Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
ladygadgets

Houten design fietskrat; Cyclecrat

Ik kwam, in Amsterdam, al verschillende keren mooie houten design fietskratten tegen, maar ik wist het merk niet. Totdat ik afgelopen week in Het Parool een artikel zag staan; het gaat om de Cyclecrat.

cyclecratDe Cyclecrat is een houten krat die in verschillende kleuren te bestellen is. Je kunt ook een speciale ‘cupholder’ bij bestellen zodat je je koffiemok veilig kunt meenemen terwijl je de stad doorkruist en bij het stoplicht een slokje kunt nemen. De Cyclecrat is groot genoeg om een kratje bier in te vervoeren, maar ook al je boodschappen, laptop- en handtas of hond passen met gemak in de Cyclecrat. Behalve dat de Cyclecrat er mooi uitziet, is ie ook nog eens waterproof.

cyclecrat met cupholder