Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
shoppen

Sissy Boy Homeland collectie

Testman en ik hebben sinds kort een vakantiehuis aan zee en ben ik druk bezig geweest met inrichten. Behalve kleding kan je bij Sissy Boy ook terecht voor meubels en accessoires; de Sissy Boy Homeland collectie.

rotan sissy boyNu hebben wij bij Sissy Boy Homeland een rotan armfauteuil gekocht, want we wilden graag een ‘strand & Ibiza’ sfeer creĆ«ren. Dus daar hoort ook een schapenvacht en paar (kleurige) kussens bij. Behalve stoelen, tafels en banken heeft Sissy Boy Homeland ook heel veel leuke accessoires voor je bad- en woonkamer of keuken. En ook voor je tuin kan je kiezen uit diverse tuinmeubelen, zoals een hangende tuinschommebank en een schommelstoel. En ook de kinderen worden niet vergeten want je kunt bij Sissy Boy Homeland ook spelletjes en knuffels kopen.

IMG_20141226_231458