Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer
  • Fleur je huis op met de Orchidee Fleur je huis op met de Orchidee
  • HEMA tuinaccessoires HEMA tuinaccessoires
shoppen

Sissy Boy Homeland collectie

Testman en ik hebben sinds kort een vakantiehuis aan zee en ben ik druk bezig geweest met inrichten. Behalve kleding kan je bij Sissy Boy ook terecht voor meubels en accessoires; de Sissy Boy Homeland collectie.

rotan sissy boyNu hebben wij bij Sissy Boy Homeland een rotan armfauteuil gekocht, want we wilden graag een ‘strand & Ibiza’ sfeer creĆ«ren. Dus daar hoort ook een schapenvacht en paar (kleurige) kussens bij. Behalve stoelen, tafels en banken heeft Sissy Boy Homeland ook heel veel leuke accessoires voor je bad- en woonkamer of keuken. En ook voor je tuin kan je kiezen uit diverse tuinmeubelen, zoals een hangende tuinschommebank en een schommelstoel. En ook de kinderen worden niet vergeten want je kunt bij Sissy Boy Homeland ook spelletjes en knuffels kopen.

IMG_20141226_231458