Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip
  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning
ladygadgets

HEMA USB kabel

Wie herkent dit niet? Je telefoon, tablet of ander device ligt aan de lader maar je wilt eigenlijk even lekker op de bank, relaxt, een van deze apparaten gebruiken maar het snoer is veel te kort. HEMA helpt je dmv. hun USB oplaadkabels, want deze zijn extra lang en heb je altijd snoer genoeg.

39609063

De snoeren zijn er verschillende versies, zoals de micro USB kabel (o.a. voor Samsung Galaxy S3, S4 en S5) en als 30 pins kabel (o.a. iPhone 4). Voor de iPhone 5 bezitters zijn er speciale 8 pins Lightning adapters zodat je deze voor de iPhone 4 én iPhone 5 kan gebruiken. En dat handig mag ook mooi kan zijn, zie je aan de kabels in de kleuren koraal, groen en zwart.

De 30 pins kabel (o.a. iPhone 4) heeft de officiële Apple licentie. Daardoor doet hij niet onder voor de originele kabel en is de laadsnelheid en de snelheid van de dataoverdracht optimaal. De Micro USB kabel is geschikt voor alle telefoons met een micro USB kabel, o.a. de Samsung Galaxy S3, S4, S5 en andere nieuwe Android telefoons.
39609066a
Wil je wel zo een mooi gekleurde laadkabel maar heb je een iPhone 5 of nieuwe iPad? Geen zorgen, er zijn in bijpassende kleuren Lightning adapters verkrijgbaar om van de 30 pins kabel een 8 pins lightning kabel te maken.
39609071a