Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
ladygadgets

HEMA USB kabel

Wie herkent dit niet? Je telefoon, tablet of ander device ligt aan de lader maar je wilt eigenlijk even lekker op de bank, relaxt, een van deze apparaten gebruiken maar het snoer is veel te kort. HEMA helpt je dmv. hun USB oplaadkabels, want deze zijn extra lang en heb je altijd snoer genoeg.

39609063

De snoeren zijn er verschillende versies, zoals de micro USB kabel (o.a. voor Samsung Galaxy S3, S4 en S5) en als 30 pins kabel (o.a. iPhone 4). Voor de iPhone 5 bezitters zijn er speciale 8 pins Lightning adapters zodat je deze voor de iPhone 4 én iPhone 5 kan gebruiken. En dat handig mag ook mooi kan zijn, zie je aan de kabels in de kleuren koraal, groen en zwart.

De 30 pins kabel (o.a. iPhone 4) heeft de officiële Apple licentie. Daardoor doet hij niet onder voor de originele kabel en is de laadsnelheid en de snelheid van de dataoverdracht optimaal. De Micro USB kabel is geschikt voor alle telefoons met een micro USB kabel, o.a. de Samsung Galaxy S3, S4, S5 en andere nieuwe Android telefoons.
39609066a
Wil je wel zo een mooi gekleurde laadkabel maar heb je een iPhone 5 of nieuwe iPad? Geen zorgen, er zijn in bijpassende kleuren Lightning adapters verkrijgbaar om van de 30 pins kabel een 8 pins lightning kabel te maken.
39609071a