Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
ladygadgets

Kerst budgettip; de ALCATEL ONETOUCH POP Cashbackactie

(Advertorial)

Zijn nog niet alle kerstcadeaus in huis? Dan heb ik nog een leuke lastminute Kersttip voor je, nl een ALCATEL ONETOUCH POP Smartphone, incl. een Cashback actie. Dus dan hou je weer geld over om toch dat leuke jurkje te kopen voor een knalfeest op Oudjaarsavond.

cashback-actieJe kunt nog, t/m het einde van deze maand, genieten van de speciale ALCATEL Cashback actie. Je krijgt tussen de euro 10 en de euro 30 op je rekening gestort (het bedrag is afhankelijk van het type ALCATEL ONETOUCH POP smartphone dat je aanschaft). En je kunt kiezen uit 4 verschillende modellen, nl. de POP C3, de POP C5, de POP C7 en de POP C9.

Wil je meer informatie hebben over de 4 ALCATEL ONETOUCH POP smartphones, kijk dan even naar het eerdere artikel, want daarin kan je precies alle overeenkomsten én verschillen, tussen deze 4 smartphones, nalezen.

Hoe werkt de ALCATEL ONETOUCH POP cashback actie precies? Je koopt binnen nu en 31 december as. een van de 4 POP Smartphones en daarna ga je naar de speciale ALCATEL ONETOUCH actiepagina en vul je het actieformulier in. Dit formulier en je aankoopbon stuur je daarna op naar ALCATEL, maar doe dit wel voor 16 januari 2015. En daarna wordt het geld op je rekening gestort. (Let op; deze cashback actie geldt niet voor pre-paid modellen.)
formulier-cashback