Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip
  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning
  • Slim de zon in met Altruist zonnecrème Slim de zon in met Altruist zonnecrème
  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
shoppen

John Frieda haarkleuring, Precision Foam Colour

Al sinds de jaren 80 kleur ik mijn haar. Vroeger deed ik dit zelf en nu al enige jaren mag mijn kapper Heidi mijn haar knippen en kleuren. Door omstandigheden was zij enige tijd afwezig en toch moest mijn uitgroei bijgewerkt worden, dus ben ik weer zelf aan de slag gegaan en dat met de John Frieda haarkleuring Precision Foam Colour.

precision-foam-colourDe verpakking van John Frieda Precision Foam Colour meldde dat je eigen haarkleuren een fluitje van een cent was. Nu had ik visioenen van vroeger; lekkende haarverf, je kleding en handdoeken helemaal vies en vooral de (stinkende) geur van de verf. Maar volgens de instructievideo van John Frieda werkt Precision Foam Colour echt totaal anders.

En inderdaad; in de verpakking zit een paar handschoenen, de haarkleuring, de speciale knijpflacon, conditioner en de gebruiksaanwijzing. Je doet de handschoenen aan, en daarna meng je de haarkleuring in de knijpflacon en dan kan je aan de slag. Heb je een uitgroei dan moet je eerste daar de schuim opdoen en laten intrekken, vervolgens doe je de rest van je haar en dat is alles. En zonder vieze geur en zonder dat je kleding verpest wordt of dat de verf uitloopt. De foam blijft keurig op haar plaats. Daarna spoel je de schuim uit en breng je de conditioner aan en dan is je haar geverfd en het resultaat is prachtig.

john-frieda-precision-foam-colour inhoudHet ziet er super professioneel uit en niemand die zag dat ik zelf mijn haar gekleurd had. De John Frieda Precision Foam Colour is echt de moeite waard en wil je een andere haarkleur of je eigen haargroei even opfrissen, net voor de Kerst, dan zou ik zeggen ga voor John Frieda!