Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
shoppen

John Frieda haarkleuring, Precision Foam Colour

Al sinds de jaren 80 kleur ik mijn haar. Vroeger deed ik dit zelf en nu al enige jaren mag mijn kapper Heidi mijn haar knippen en kleuren. Door omstandigheden was zij enige tijd afwezig en toch moest mijn uitgroei bijgewerkt worden, dus ben ik weer zelf aan de slag gegaan en dat met de John Frieda haarkleuring Precision Foam Colour.

precision-foam-colourDe verpakking van John Frieda Precision Foam Colour meldde dat je eigen haarkleuren een fluitje van een cent was. Nu had ik visioenen van vroeger; lekkende haarverf, je kleding en handdoeken helemaal vies en vooral de (stinkende) geur van de verf. Maar volgens de instructievideo van John Frieda werkt Precision Foam Colour echt totaal anders.

En inderdaad; in de verpakking zit een paar handschoenen, de haarkleuring, de speciale knijpflacon, conditioner en de gebruiksaanwijzing. Je doet de handschoenen aan, en daarna meng je de haarkleuring in de knijpflacon en dan kan je aan de slag. Heb je een uitgroei dan moet je eerste daar de schuim opdoen en laten intrekken, vervolgens doe je de rest van je haar en dat is alles. En zonder vieze geur en zonder dat je kleding verpest wordt of dat de verf uitloopt. De foam blijft keurig op haar plaats. Daarna spoel je de schuim uit en breng je de conditioner aan en dan is je haar geverfd en het resultaat is prachtig.

john-frieda-precision-foam-colour inhoudHet ziet er super professioneel uit en niemand die zag dat ik zelf mijn haar gekleurd had. De John Frieda Precision Foam Colour is echt de moeite waard en wil je een andere haarkleur of je eigen haargroei even opfrissen, net voor de Kerst, dan zou ik zeggen ga voor John Frieda!