Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
shoppen

LINDA Foundation ‘Geef-Bal’

Voor veel gezinnen is kerst vieren een vanzelfsprekendheid. Maar wist je dat, in Nederland, 1 op 9 kinderen in armoede leeft en dus geen kerst viert. Financiële nood bezorgt het hele gezin stress waardoor deze kinderen niet onbezorgd kunnen opgroeien. De LINDA.foundation steunt met de ‘Geef-Bal’ gezinnen in armoede door ze momenten van onbezorgdheid te geven. Vooral tijdens de feestdagen, zodat er ook voor hen een cadeautje onder de kerstboom ligt en zij kunnen genieten van een kerstdiner.

vd geef-balOok V&D wil dat alle gezinnen in Nederland een gezellige kerst kunnen vieren en geeft daarom aan de LINDA.foundation. Tijdens de V&D campagne Prettige Geefdagen is de LINDA.foundation Geef-Bal voor slechts €1,50 exclusief verkrijgbaar bij alle V&D winkels en op vd.nl. De Geef-Ballen zijn er in 5 verschillende tekstvarianten. De gehele winst geeft V&D aan dit goede doel. Zo kan jij meehelpen om deze gezinnen een onbezorgde kerst te geven. De ‘Geef-Bal’ kan je iemand cadeau doen die jij een warm hart toedraagt. Want geven is leuker dan krijgen!