Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
shoppen

LINDA Foundation ‘Geef-Bal’

Voor veel gezinnen is kerst vieren een vanzelfsprekendheid. Maar wist je dat, in Nederland, 1 op 9 kinderen in armoede leeft en dus geen kerst viert. Financiële nood bezorgt het hele gezin stress waardoor deze kinderen niet onbezorgd kunnen opgroeien. De LINDA.foundation steunt met de ‘Geef-Bal’ gezinnen in armoede door ze momenten van onbezorgdheid te geven. Vooral tijdens de feestdagen, zodat er ook voor hen een cadeautje onder de kerstboom ligt en zij kunnen genieten van een kerstdiner.

vd geef-balOok V&D wil dat alle gezinnen in Nederland een gezellige kerst kunnen vieren en geeft daarom aan de LINDA.foundation. Tijdens de V&D campagne Prettige Geefdagen is de LINDA.foundation Geef-Bal voor slechts €1,50 exclusief verkrijgbaar bij alle V&D winkels en op vd.nl. De Geef-Ballen zijn er in 5 verschillende tekstvarianten. De gehele winst geeft V&D aan dit goede doel. Zo kan jij meehelpen om deze gezinnen een onbezorgde kerst te geven. De ‘Geef-Bal’ kan je iemand cadeau doen die jij een warm hart toedraagt. Want geven is leuker dan krijgen!