Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
shoppen

LINDA Foundation ‘Geef-Bal’

Voor veel gezinnen is kerst vieren een vanzelfsprekendheid. Maar wist je dat, in Nederland, 1 op 9 kinderen in armoede leeft en dus geen kerst viert. Financiële nood bezorgt het hele gezin stress waardoor deze kinderen niet onbezorgd kunnen opgroeien. De LINDA.foundation steunt met de ‘Geef-Bal’ gezinnen in armoede door ze momenten van onbezorgdheid te geven. Vooral tijdens de feestdagen, zodat er ook voor hen een cadeautje onder de kerstboom ligt en zij kunnen genieten van een kerstdiner.

vd geef-balOok V&D wil dat alle gezinnen in Nederland een gezellige kerst kunnen vieren en geeft daarom aan de LINDA.foundation. Tijdens de V&D campagne Prettige Geefdagen is de LINDA.foundation Geef-Bal voor slechts €1,50 exclusief verkrijgbaar bij alle V&D winkels en op vd.nl. De Geef-Ballen zijn er in 5 verschillende tekstvarianten. De gehele winst geeft V&D aan dit goede doel. Zo kan jij meehelpen om deze gezinnen een onbezorgde kerst te geven. De ‘Geef-Bal’ kan je iemand cadeau doen die jij een warm hart toedraagt. Want geven is leuker dan krijgen!