Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep Savon Noir, natuurlijke zwarte olijfzeep
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Net-Echt betonlook tuinmeubelen Net-Echt betonlook tuinmeubelen
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
ladygadgets

Verlichte kerstboom in je tuin

De Sint zit intussen alweer hoog en droog in Spanje, dus is het nu tijd voor Kerstman om uit het hoge Noorden te voorschijn te komen. En dat geldt natuurlijk ook voor de kerstboom. Terwijl je vroeger alleen wat verlichting zag in de tuin, je kan tegenwoordig een compleet verlichte kerstboom in je tuin neerzetten.Een betoverende kerst in 3 stappen
 creëer je met de fonkelende kerstbomen van Fairybell en kan je kiezen uit kerstbomen voor aan de deur, in de grond en voor in de vlaggenmast.

De Fairybell laat zich het beste omschrijven als kerstverlichting in kerstboomvorm. Deze verlichting is verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, van 1,45 tot maar liefst 10 meter. De twinkelende lampjes zorgen in elke tuin voor de ultieme kerstsfeer. Door de warm witte LED verlichting verbruikt de Fairybell bovendien weinig energie: vriendelijk voor het milieu en de energierekening!

fairybell
De Fairybell voor aan de deur is een ‘plat’ model en wordt geleverd met een universele verstelbare bevestigingsband. Zo is hij binnen tien minuten op te hangen zonder beschadiging van de deur. Het deur-model is 2,10 meter hoog en versiert de deur met 120  LED lampjes.

De vrijstaande Fairybell kerstbomen van 1,45 tot en met 3 meter kun je overal in de tuin ‘prikken’ door de meegeleverde mast en grondpin.
3d220-180De grotere modellen van 6 tot 10 meter kunnen eenvoudig vanuit de doos worden opgetakeld in een vlaggenmast. En heb je een eigen vlaggenmast? Je kan bij de 6 meter-modellen is een handige stapelbare mast bij te bestellen.